Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους της Lufthansa με διαδρομή Φρανκφούρτη - Φλόριντα

Μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστό, ότι αεροσκάφος της εταιρίας Lufthansa, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το Διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με προορισμό την Φλόριντα της Αμερικής, αναγκάστηκε να κάνει επείγουσα προσγείωση, λόγω ύπαρξης καπνού στο πιλοτήριο.

H συγκεκριμένη πτήση της Lufthansa, ξεκίνησε το ταξίδι της χθες το πρωί από την Φρανκφούρτη με προορισμό το Ορλάντο της Φλόριντα. Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι πιλότοι αντιλήφθηκαν καπνό στο πιλοτήριο, και αφού έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες κατάφεραν να προσγειώσουν με ασφάλεια το αεροσκάφος στο νησί της Νέας Γης στην βορειανατολική ακτή της Β. Αμερικής. Το συμβάν έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου της αεροπορικής εταιρίας. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Ένα άλλο αεροσκάφος θα ξεκινήσει και θα παραλάβει τους 345 επιβάτες αυτής της πτήσης, ώστε να τους μεταφέρει ασφαλείς στον προορισμό τους. Κλιμάκιο επιθεωρητών και μηχανικών, θα σπεύσουν προκειμένου να ελέγξουν και να αποκαταστήσουν όποια βλάβη έχει δημιουργηθεί. Προς το παρόν τα αίτια της ύπαρξης καπνού δεν είναι ακόμη γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου