Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Μάνχαϊμ: Το «ELLINIKO» Σουπερμάρκετ και αποθήκη χονδρικής

Βρίσκεσαι στο Mannheim και μπαίνεις στο σούπερ-μάρκετ «ELLINIKO». Ξαφνικά, κοιτώντας τα ράφια, νομίζεις ότι έχεις… διακτινιστεί και βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

Φέτα, λάδι, ψάρια, κρασιά, σοκοφρέτες, ακόμη και σοκολάτες ΙΟΝ και άλλους 1.700 κωδικούς ελληνικών προϊόντων μπορείς να βρεις στο σούπερ-μάρκετ «Ελληνικόν» στο Waldhof του Μάνχαιμ.
Με το ίδιο ακριβώς όνομα, ο Δήμος Τσάκας διατηρεί άλλωστε εδώ και χρόνια και αποθήκη χονδρικής με ελληνικά, αλλά και άλλα προϊόντα, και πάλι στο Μανχάιμ, η οποία εφοδιάζει εκατοντάδες ελληνικά εστιατόρια.
 .
elliniko2

«Παράδεισος» ελληνικών προϊόντων

  • Το σούπερ μάρκετ «ELLINIKO» αποτελεί έναν παράδεισο ελληνικών αγαθών στη Γερμανία. Ο πελάτης μπορεί να βρει ό,τι μπορεί να φανταστεί. Ποιοτικά και φρέσκα ελληνικά προϊόντα φιγουράρουν στα ράφια του, ικανοποιώντας οποιαδήποτε επιθυμία. Από κρέας ελληνικό μέχρι και σοκολάτες, από πίτες και ζύμες (και μάλιστα της εταιρίας Alfa) μέχρι κρασιά και χιλιάδες άλλα είδη.
  • Η αποθήκη χονδρικής «ELLINIKO» , που ιδρύθηκε στα τέλη του 2007, αποτελεί και πάλι έναν παράδεισο προϊόντων αλλά για τα εστιατόρια. Τα προϊόντα που εμπορεύεται εκεί ο κ. Δήμος είναι και πάλι κατά 80% ελληνικής προέλευσης, χωρίς ωστόσο να λείπουν και αγαθά άλλων χωρών.
Στόχος αυτής της αποθήκης χονδρικής είναι να εφοδιάζει τους πελάτες του, δηλαδή τα εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής με οτιδήποτε χρειαστούν.
elliniko3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου