Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Γερμανία: Συγκινητικές οι αντιδράσεις για το Θάνατο του Έλληνα Οδοκαθαριστή

Ο απροσδόκητος θάνατος του οδοκαθαριστή Γεώργιου Μαρουλίδη άγγιξε πολλούς από τους κατοίκους του Wolfratshausen, οι οποίοι εξέφρασαν με κάθε δυνατό τρόπο τη συγκίνησή τους στο Διαδίκτυο.

“Αυτός ο άνθρωπος σου προκαλούσε ως δια μαγείας πάντα χαμόγελο”
“Ήταν πάντα τόσο φιλικός και με καλή διάθεση…”
“Θα λείψει σε πολλούς ανθρώπους στο Wolfratshausen.”
“Καλό ταξίδι, μικρέ Έλληνα.”
Με σχόλια όπως το παραπάνω οι χρήστες του Facebook αντέδρασαν στο θάνατο του Έλληνα Γεώργιου Μαρουλίδη, του, ίσως, ευγενικότερου – όπως λένε – οδοκαθαριστή στον κόσμο.
Τοπική εφημερίδα δημοσίευσε την αγγελία με τον απροσδόκητο – ύστερα από καρδιακή προσβολή – θάνατο του 56χρονου Έλληνα οδοκαθαριστή, και την κοινοποίησε στο Facebook. Το ότι αυτή η θλιβερή είδηση θα ενδιέφερε πολλούς ήταν αναμενόμενο αλλά έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη η συγκινητική και συναισθηματική αντίδραση τους. Πάνω από 20.000 χρήστες εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο – με σχετικό μήνυμα, με σχετικό εικονίδιο ή ακόμα και με τη μορφή ποιήματος – τη συγκίνησή τους
Η ουσία όμως είναι μία, όλοι συμφωνούν για αυτόν τον άνθρωπο ότι…
“…ήταν μια καλή ψυχή”
“…ήταν πάντα τόσο φιλικός και με καλή διάθεση…”
“…ήταν ένα σούπερ τύπος”
Και το πιο συγκινητικό ίσως σχόλιο: “Τώρα ο ουρανός έχει τον καλύτερο άγγελο. Είθε να κρατήσεις τον ουρανό πάντα ωραίο και καθαρό και εκείνους που δεν είναι καλοί, μπορείς να τους στείλεις στην κόλαση με τη σκούπα σου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου