Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Γερμανία: Επίθεση σε Ελληνικό Εστιατόριο – Ανταμοιβή 10.000€ σε όποιον δώσει Στοιχεία

Hamm – Στο ελληνικό εστιατόριο μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα μοσχομύριζε ακόμη γύρος, τζατζίκι, και σουβλάκι. Τώρα όμως χάθηκαν όλες οι ελληνικές μυρωδιές και κάτι… “βρωμάει”.

Ο Έλληνας εστιάτορας Θωμάς Τσώκρης (50 ετών) είναι απελπισμένος, αφού για τρίτη φορά άγνωστοι έκαναν άνω κάτω το μαγαζί του “Αυτό είναι απίστευτο. Η ειρωνεία είναι ότι έγινε πάλι πριν την – επιχειρηματικά σημαντική – εποχή των Χριστουγέννων”, λέει.
Από το 1994, ο Έλληνας διευθύνει το εστιατόριο „Plaka“. Στις 29 Νοεμβρίου 2010 δέχτηκε την πρώτη επίθεση: “Μύριζε απαίσια. Έπρεπε να τα αλλάξουμε όλα.” Πριν περάσουν καλά καλά δύο μήνες οι δράστες ξανά έκαναν την εμφάνισή τους. Ευτυχώς όμως η αστυνομία ήταν γρήγορη και οι δράστες δεν κατάφεραν να ψεκάσουν και να “βρωμίσουν” τα πάντα.
Τώρα, παρά το σύστημα παρακολούθησης που διαθέτει, έγινε και νέα επίθεση! Προφανώς ο δράστης ή οι δράστες έκοψαν το βράδυ τα καλώδια! Ποιος όμως είναι πίσω από τις επιθέσεις; Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Christopher Grauwinkel (46 ετών) δηλώνει: “Απόλυτη ασάφεια! Ψάχνουμε για στοιχεία.”
Ο κ. Τσωκρης προσφέρει μια μεγάλη ανταμοιβή ύψους 10.000€ για όποιον δώσει στοιχεία που μπορούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Στοιχεία στο τηλέφωνο: 02381/9160.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου