Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Βαγγέλη Μπεξή, σε ποια Ιταλία είπες ότι σπούδασες την αρχαιολογία σου και την ιστορία σου???

— Βαγγελάκη, μεταφυσικέ και εξωγήινε, εβραιοσατανιστή τηλεβιβλιοπώλη.
   — Είναι απορίας άξιο, να φιλοδοξείς να διαπρέψεις ως ιδρυτής και αρχηγός ψευδεπίγραφου κόμματος-απορροφητήρα και να μη μπορώ να βρω, ένα στοιχειώδες βιογραφικό, αντάξιο να ανταγωνιστεί το του Αδωνάϊ. Μη σου πω, πως μετά τη πρώτη καταιγιστική συλλογή πληροφοριών του χθες, την σήμερον σου έκανα τη τιμή, να σε ψαχουλεύω από τις 6.40΄ έως και τις 10.45΄π.μ.!!!
  — Λοιπόν ψευδέλληνα, για να μη τα πολυλογώ και κουράζω το φιλοθεάμον κοινό, το μόνο άξιον λόγου στοιχείον που υπάρχει, είναι ότι εκτός από τηλεβιβλιοπώλης, είσαι στην ίδια ομάδα με τους εξ απάτης εθνοσωτήρες Σώρρα -Λαμπράκη κλπ, κλπ.
  — ΒΡΗΚΑ όμως και κάτι σπουδαίο, που προφανώς εκ παραδρομής, δεν πρόλαβες να προβάλεις δεόντως ή διέλαθε της προσοχής σου και εξεχάστηκες. Σε ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ, σε συνέντευξη σου στην εξωγήινη ιστοσελίδα metafysiko.gr  δηλώνεις μετά ημιτασιόν παρρησίας, ότι σου έγιναν κάποιες εξετάσεις για να βρεθείς δι΄ αυτών στη γείτονα και πραγματική φίλη Ιταλία. ΕΔΩ να υποθέσω, ότι σου έκαναν εξετάσεις αίματος, δια την πιστοποίησιν του χρυσοποίκιλτου θεϊκού και εξωγήινου αίματος ΙΧΩΡ…??????
  — Στη συνέχεια, βρέθηκες που βρέθηκες στην Ιταλία στα 18 σου, σκέφτεσαι και μονολογάς «ρε δεν σπουδάζω Ελληνική αρχαιολογία και Ελληνική ιστορία, να επιστρέψω βιβλιοπώλης και να τον σκίσω τον Αδωνάϊ Γεωργιάδη, αρχηγός κόμματος γενόμενος???» ….Ποια πόλη???… Ποια ΧΏΡΑ???… Ποιο πανεπιστήμιο???… Περιττόν να μας είπεις και αναμένω διευκρινίσεις, μετά αντιγράφου πτυχίου και ταυτοποίηση ΔΙΚΑΤΣΑ, δια να μη δίνουμε δικαιώματα στους Σκοπιανούς να λένε ότι ούτε φιστίκια Αιγίνης δεν είμεθα άξιοι να πωλήσουμε στην Ιταλία και πασατέμπους εισαγωγής!!!
  — Όλα καλά ρε Βαγγέλη, αλλά τη μυστικιστική φράση «ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΜΕ…!!!» τι την ήθελες και τι υπονοεί ο παρανόας σου??? Ότι διάβαζες ολημερίς Μίκι-Μάους και δεν πρόκανες να πάρεις πτυχίο???? Την μια τιμάς την Ιταλική μεθοδικότητα και τις υποδομές και καταντάς την Ελλάδα υπόνομο και την άλλη τα βάζεις με το σύστημα, το βεβαίως Ιταλικό, αφού εκεί σπούδασες τον Ελλαδεμπορισμόν???? Τώρα αν δεν μπορείς να στείλεις τα ως άνω βιογραφικά σου στοιχεία μην ανησυχείς…. ΔΕΝ είσαι ούτε ο πρώτος ούτε κι΄ ο τελευταίος που μας δουλεύει.
  — Να σημειώσω εν τέλει δε, ότι στη σελίδα σου https://www.facebook.com/vaggelis.bexis/about  εμφανίζεις κάποιον Konstantinos Vouksevic Voulas  ως γιο, και λέω: Βούκσεβιτς ο υιός Μπεξή…??? Για ένα όνομα πολιτευόμεθα σε τούτη τη κοινωνία κορόϊδων…. Μάλλον για τυπογραφικό λάθος θα πρόκειται, ή για ένα από τα μεταφυσικά ανθελληνικά φαινόμενα. Αλλά συμβαίνει επίσης, η σημερινή νεολαία, να αμφισβητεί πλήρως τους γεννήτορές της….
Μη με ξεχάσεις Μπεξή μου και σατανομάγιστρε μου. Πληροφορίες θέλω και όχι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ που φτιάχνεις οικογενειακώς κατά του Χριστούλη.
Χοντρομαλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου